Meiltä löytyy sopiva varasto niin isoon kuin pieneen tilantarpeeseen, Joonas Vartiainen ja toimistokoira Heimo näyttävät.

Savon Varastovuokrauksen varastot löytyvät Haapaniemeltä osoitteista Jynkänkatu 9 ja Haapaniementie 17 sekä Pitkälahdesta osoitteessa Miiluranta 1.

Kaikki varastot ovat katutasossa, sisälle pääsee auton ja peräkärryn kanssa, joten lastaus onnistuu mukavasti säältä suojassa. Varastojen koossa löytyy valinnan varaa: pienemmät varastot ovat kahden ja suurimmat 20 neliön kokoisia. Pienemmissä kokoluokissa koot kasvavat asteittain puolen neliön välein, joten juuri omaan tarpeeseen sopiva varasto on helppo löytää.
-Pieneen varastoon mahtuu vaikkapa opiskelija-asunnon tavarat loman ajaksi ja isoimpiin perheasuntojen kalusteet putkiremontin tieltä suojaan, Joonas ja Jesse Vartiainen kertovat.
Varastot ovat kuivia ja lämpimiä. Tiloista löytyy kamera- ja kulunvalvonta sekä yöaikaan myös hälytys. Omalla kulkukortilla varastossa voi käydä vapaasti kello 5 – 23 välillä.

Apua varaston valintaan

Vuokrasopimus tehdään joko toistaiseksi voimassaolevana tai määräajaksi, minimissään kuukaudeksi. Tämän jälkeen vuokra-aika voidaan sopia vaikka päivän tarkkuudella. Jos oman varastotilan tarve ei ole selkeänä mielessä, varastoihin on mahdollista tulla kernaasti tutustumaan.
– Sovitaan näyttöaika ja mietitään tilantarvetta yhdessä. Meiltä löytyy asiantuntemusta ja vinkkejä varastointiin.
Myös peräkärryt ja muuttolaatikot
Varastotilojen lisäksi samasta paikasta järjestyvät myös Savon Vuokrapisteen muuttolaatikot ja peräkärryt. Vuokraperäkärryjä löytyy perinteisestä kuomuperäkärrystä aina autotraileriin saakka.
-Uutuutena tarjoamme varastoasiakkaillemme peräkärryt ja muuttolaatikoiden vuokran 50 prosentin alennuksella, Vartiaiset vinkkaavat.

p

Savon Varastovuokraus
Haapaniementie 17, 70620 Kuopio
(käynti Jynkänkadun puolelta)
puh. 0400 577 447
info@savonvarastovuokraus.fi
www.savonvarastovuokraus.fi
Myös Facebookissa