Palvelumme helpottaa esimerkiksi palvelukodin henkilöstöä ja asiakkaiden omaisia, kun vaatteet eivät sekoitu ja katoa pesuissa, Kaisu Hakkarainen (oik.) ja Heidi Hakkarainen sanovat.

Esimerkiksi palvelukodeissa käytettävien vaatteiden ja tekstiilien nimikointi sujuu kätevästi ja kestävästi Nimikoin uuden palvelun avulla. Siilinjärveläinen Nimikoi kestomerkkaa asiakkaalle valmiiksi vaatteet ja tekstiilit halutulla tekstillä. Merkit kiinnitetään lämpölaitteen avulla ja esimerkiksi villa- ja silkkivaatteisiin ompelemalla.
Kestomerkkauksen ansiosta tekstit eivät haalistu lukuisissakaan pesuissa, epäselviä tussimerkintöjä ei tarvitse tulkita ja vaatteita ei katoa pesussa. Nimikoinnit kestävät mankeloinnin ja 90 asteen laitospesun.
– Kestävästi nimikoidut vaatteet ja tekstiilit ovat käteviä esimerkiksi palvelukodeissa, jossa käytetään asiakkaiden omia vaatteita, yrittäjä Kaisu Hakkarainen muistuttaa.
Tekstiilit kannattaa nimikoida ajoissa jo ennen varsinaista tarvetta. Halutut tuotteet lähetetään nimikoitavaksi Matkahuollon toimipisteen kautta ja nimikoidut tekstiilit toimitetaan vastaavasti lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan 5 – 10 arkipäivän kuluessa.
– Palautuksen voi tilata myös suoraan kotiovelle tai esimerkiksi palvelukotiin, Heidi Hakkarainen kertoo.
Nimikoi toimii Iisipesu Oy:n tiloissa Siilinjärvellä ja Nilsiässä.

p

Nimikoi
Toritie 4, 71800 Siilinjärvi
Puh. 044 363 5902
avoinna: ma – pe 8-17
posti@nimikoi.fi
www.nimikoi.fi