Tanssi on loistava yhdistelmä liikuntaa, yhdessäoloa, iloista ilmettä ja rytmimusiikin tuomaa mielihyvää.

Kelloniemessä kello soi iloisesti tanssitunnille. Tanssikoulu Hurma tarjoaa aitoa tanssin iloa ja motivoivaa kehittymistä vasta-alkajista tavoitteellisiin taivuttelijoihin.

Tanssikoulu Hurmassa tanssitaan vakiotansseja, tutummin ilmaistuna seura- ja lavatansseja. Tanssikoulun uusi sali löytyy Kelloniemestä ja laadukasta paritanssin opetusta on tarjolla tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Lisäksi Hurma järjestää viikonloppuleirejä eri teemoilla vierailevine opettajineen.

Jokainen voi oppia tanssimaan

– Meillä jokainen oppii tanssimaan. Opetamme tanssia perusteista alkaen niin, että oikeanlainen vienti ja seuranta ja parivuorovaikutus ovat mukana heti alusta alkaen. Myöhemmin jatkamme monipuolistamalla kuviomateriaalia ja perehtymällä musiikkiin tanssimiseen ja tulkintaan. Tanssia luonnollisella tavalla, onhan tanssi ihmiselle luonnollista toimintaa siinä missä kävely ja juoksukin. Tärkeintä on antaa rytmin viedä ja hypätä mukaan menoon. Kyllä ne askelmerkit löytyvät aikanaan tanssiin kuin tanssiin, tanssinopettaja Kari Tiihonen kannustaa.

Tanssiharrastus on helppo aloittaa

Tanssiharrastuksen aloittaminen Hurmassa on helppoa, sillä mukaan kursseille voi tulla koska tahansa. Mukaan voit tulla ilman omaa paria sekä ilman ennakkoilmoittautumista. Valitset vain oikean tason jolle haluat osallistua ja tulet paikalle. Vasta-alkaja valitsee perustason ja kokeneempi tanssija keski- tai jatkotason.
– Kynnys tulla mukaan on matala, sitovia ja pitkäaikaisia jäsenyyksiä ei tarvita. Tanssista ja mukavasta porukasta syntyvä mielihyvä sitouttaa parhaiten. Sosiaalinen puoli onkin Hurmassa tärkeä. Tunneille monet tulevat hyvissä ajoin, että ehditään ensin vaihtaa kuulumiset kahvikupin ääressä. Ideana oli perustaa Kuopion Kelloniemeen tanssijan olohuone. Tanssiväki on kyllä äänestänyt jaloillaan sen ajatuksen puolesta, Kari iloitsee.

p

Tanssikoulu Hurma
Kellokuja 1, Kelloniemi,
70460 Kuopio
puh. 050 442 1268
info@tanssikouluhurma.fi
www.tanssikouluhurma.fi