Satama apteekkiin on helppo tulla myös autolla, apteekkari Markku Räty kertoo.

Satama apteekki sijaitsee erinomaisella paikalla Maaherrankadulla aivan terveyskeskuksen vieressä. Myös autoilijan on helppo pistäytyä sinne asioimaan.

Satama apteekkiin on helppo tulla, liikutpa sitten keskustassa jalan tai tulet kauempaa autolla. Keskeinen sijainti ja pysäköintimahdollisuus heti oven viereen takaavat sen, että apteekkiin on helppo piipahtaa muiden asioiden lomassa. Myös liikuntarajoitteisille tämä on etu ja leveät liukuovet takaavat, että sisälle apteekkiin on vaivaton tulla myös pyörätuolin, rollaattorin tai lastenvaunujen kanssa.
Apteekkari Markku Räty kertoo, että myös palvelun sujuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta on valmiina palvelemaan ja opastamaan.
– Olemme pitäneet huolta myös siitä, että henkilökuntaa on riittävästi palvelemaan asiakkaita myös ruuhka-aikoina, Räty kertoo.

Modernia palvelua ja perinteistä käsityötä

Palvelua nopeuttaa myös lääkerobotti. Robotista huolimatta perinteistä käsityötäkään ei ole unohdettu.
– Olemme yksi harvoista apteekeista, joissa edelleen myös valmistetaan lääkkeitä, Räty muistuttaa.
Ammattitaidon lisäksi Satama apteekin palvelussa on tärkeintä aito kohtaaminen asiakkaan kanssa sekä mutkaton, rento asiointi. Apteekin lämmin ilmapiiri on haluttu tuoda näkyviin myös raikkaassa ja valoisassa yleisilmeessä, jota piristävät pienet muistutukset Kuopion sataman menneisyydestä.

p

Satama apteekki
Maaherrankatu 23, 70100 Kuopio
puh. 017 261 2035
ma – pe 8 – 18, la 9 – 14
www.satama-apteekki.fi