Respecta muutti tammikuussa uusiin tiloihin Pohjola Sairaalalle. Klinikkavastaava Sari Saavalainen antoi aluepäällikkö Petteri Sorjoselle hyvää palautetta yhteisen projektin onnistumisesta.

Niemi Palvelut on toiminut Kuopion alueella vuoden verran. Vastaanotto on ollut positiivista ja yrityksen monipuoliset palvelut on löydetty hyvin. Myös vuoden alussa Pohjola Sairaalan tiloihin muuttanut Respecta luotti muutossaan Niemen ammattitaitoon.

Niemi toteuttaa asiantuntemuksella niin yksityishenkilöiden kuin yritysten muuttopalvelut. Varsinaisen muuton lisäksi yritys tarjoaa monipuolisesti lisäpalveluja kuten muuttosiivouksia, asennus-, kierrätys- sekä varastointipalvelua. Muutot hoituvat myös ulkomaille. Aluepäällikkö Petteri Sorjonen kertoo, että kuluneen vuoden aikana Kuopiosta on Niemen avulla muutettu muun muassa Australiaan, Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja eri puolille Eurooppaa. Vastaavasti muuttoja on hoidettu myös ulkomailta Kuopioon muuttaville.
– Palvelumme ovat asiakkaiden käytet-tävissä myös ilman muuttoa. Meillä on esimerkiksi vuokrattavana 2000 neliötä siistiä, kuivaa varastotilaa, eikä rajoituksia minimivarastointiajalle tai tavaran määrälle ole.
Muuttopalveluiden lisäksi Niemi Palvelut tarjoaa logistiikka- ja kuljetuspalvelua sekä kantopalvelua vaikkapa rakennustyömaille. Tapahtumajärjestäjille ja näytteilleasettajille Niemen palveluvalikoimasta löytyvät kaikki tapahtumiin ja messuihin liittyvät logistiset palvelut.

Haastava muutto sujui jouhevasti

Respecta muutti tammikuussa Itkonniemeltä uusiin tiloihin Pohjola Sairaalan kiinteistöön. Toimistomuuton lisäksi muuttokuormaan kuului erilaisia apuvälineitä sekä apuvälineiden valmistamiseen käytettäviä isokokoisia laitteita. Niemi hoiti muuton ohella myös uusien toimistokalusteiden asennukset ja entisten kalusteiden kierrättämisen eteenpäin.
– Varsinainen muutto hoidettiin yhden viikon aikana. Niemen puolelta kaikki sujui aikataulussa ja suunnitelmien mukaisesti, Respecta Kuopion klinikkavastaava Sari Saavalainen kertoo.
Muutto aloitettiin isoista ja hankalasti liikuteltavista työkoneista, jotka oli tärkeä saada nopeasti paikoilleen. Sen jälkeen siirrettiin muut tarvikkeet ja lopuksi asennettiin uudet kalusteet sekä huolehdittiin entisten tilojen kalusteet kierrätykseen. Koko prosessin ajan Respectan muutosta vastasivat samat Niemi Palvelun työntekijät.
– Asiansa osaava henkilöstö on Niemen toiminnan kulmakiviä. Kaikki työntekijät ovat käyneet Niemi Akatemian ja saaneet siellä hyvän perehdytyksen tehtäviinsä. Tämä näkyy laadukkaana ja tehokkaana palveluna, Petteri Sorjonen sanoo.
– Muutto on aina suuri ponnistus, mutta Niemen avulla se sujui hyvin ja nyt olemme uusissa tiloissa, joista asiakkailta on tullut jo paljon positiivista palautetta. Niemi hoiti jokin aika sitten Respectan muuton myös Jyväskylässä, joten voimme suositella heidän muuttopalvelujaan vahvalla kokemuksella, Saavalainen sanoo.

Vahvat arvot

Kuten Respectan muutossa, Niemen kierrätyspalvelun kautta muutossa ylijääneet tavarat kierrätetään ja lajitellaan vastuullisesti eteenpäin. Kestävä kehitys on Niemi Palveluille tärkeä arvo ja se on otettu huomioon kaikessa toiminnassa.
– Esimerkiksi ajoneuvokalustostamme noin 15 prosenttia toimii tällä hetkellä biokaasulla. Tavoitteenamme on saada vastuullisuusperiaatteidemme ja ympäristöohjelmamme mukaisesti yrityksen pienhiukkaspäästöt nollaan vuoteen 2040 mennessä. Kuopioon tuomme biokaasuauton heti, kun kaupunkiin saadaan biokaasun tankkauspiste.
Sorjonen kertookin Niemen kotiutuneen Kuopioon hyvin.
– Haluamme olla omalta osaltamme mukana tukemassa ja kehittämässä paikallista elämää. Teemme yhteistyötä esimerkiksi Kalpan, KuPsin ja Leka Volleyn kanssa.

 

 

Ammattitaitoinen henkilökunta on Niemen laadukkaiden palvelujen kulmakiviä.

p

Niemi® Kuopio
Kartanonkatu 4, 70700 Kuopio
puh. 020 554 5680
ma – pe 8 – 18
niemi@niemi.fi
www.niemi.fi

Respecta Kuopio
Leväsentie 1 a 3. krs
ma – pe 8 – 16
puh. myymälä 040 348 8436
puh. ajanvaraus 0207 649 749
asiakaspalvelu.kuopio@respecta.fi
www.respecta.fi
Myös Facebookissa