Hammashoitoon on mukava tulla, kun vastassa ovat tutut ihmiset eivätkä ruuhkat hidasta matkaa. Moni asiakas sanookin, että Vilhelmiin on mukava tulla.

Suun terveyden kannalta kaiken A ja O on kotihoito. Se sujuu helpommin, kun käy säännöllisesti hammastarkastuksessa.

Aikuisten on muistettava huolehtia tarkastuskäynneistään itse. Käynnit kuitenkin siirtyvät helposti, jos vaivoja ei ole. Taustalla voi olla turhia pelkoja tai tavallisia arjen kiireitä, joiden keskellä asia unohtuu.
Hammaskeskus Vilhelmissä asiakkaat voivat liittyä kutsujärjestelmään, jolloin kutsun hammaslääkärin tai suuhygienistin vastaanotolle saa sovituin väliajoin.
– Kutsuväli on yksilöllinen. Yleensä riittää, että käy kerran vuodessa tai kahdessa, mutta joissain tapauksissa on hyvä käydä suuhygienistillä muutaman kuukauden välein, hammaslääkäri Timo Heikkinen kertoo.

Asenne kunnossa

Heikkisen mukaan ihmiset ymmärtävät suun terveyden merkityksen nykyisin huomattavasti paremmin kuin takavuosina.
– On jo itsestäänselvyys, että suun terveys on tärkeä osa kokonaisterveyttä. Ihmiset hoitavat hampaita mielellään ja ymmärtävät esimerkiksi sen, että suun tulehdukset altistavat monille sairauksille.
Hammashoidon palvelut ovat alkaneet kiinnostaa myös työnantajia. Yhä useampi haluaa tarjota henkilökunnalleen hammashoitoa muiden työterveyspalveluiden lisäksi.

Lähihammaslääkäri

Hammaskeskus Vilhelmillä on vastaanotot Kuopion Petosella, Leppävirralla ja Lapinlahdella.
– Meille on helppo tulla, koska olemme poissa keskustan ruuhkista. Ilmaista pysäköintitilaa on lähellä, ja esimerkiksi Petosen vastaanotolle pääsee kätevästi julkisilla.
Vastaanotoilla palvelevat tutut hammaslääkärit, suuhygienistit ja hammashoitajat.
– Meille voi myös soittaa ja kysyä suoraan asiasta, joka mieltä askarruttaa, Heikkinen sanoo.

p

Hammaskeskus Vilhelmi
Pyörönkaari 3E, Kuopio/Petonen, puh. 017 363 4757
Kievarinkatu 11, Leppävirta,
puh. 017 554 0280
Linnansalmentie 10, Lapinlahti,
puh. 017 733 266
www.vilhelmi.fi
Löydät meidät Facebookista!