Pancho Villan herkulliset annokset vievät kielen mennessään. Paketoi meksikolaista tunnelmaa myös lahjapakettiin, lahjakortti on aina hyvä lahjaidea.

Pancho Villan meksikolaiset aromit sopivat niin lounaalle, päivälliselle kuin illallisellekin. Uutuutena lounaalla on tarjolla meksikolaistyyppinen buffa, josta löytyy vaihtuvan listan mukaan meksikolaisia herkkuja kuten tortilloita, tacoja ja nachoja. Myös kastikkeet ja pataruoat saavat mausteisen säväyksen keskiamerikkalaisesta makumaailmasta.
– Tuttuun tapaan meiltä saa myös suositut lounashintaiset hampurilaiset. Otamme myös vastaan asiakkaiden toiveita lounaan suhteen. Pystymme toteuttamaan melkeinpä mitä vaan, joten ideoita voi tulla esittämään rohkeasti, ravintolapäällikkö Tiia Rossi kertoo.
Tarjolla on myös päivittäin pihvilounasvaihtoehto. Kaikki lounaat sisältävät myös salaattipöydän ja ruokajuomat.

Listalla uusia herkkuja ja vanhoja suosikkeja

Marraskuussa uudistui myös Pancho Villan a la carte -lista. Listalta löytyy vanhojen suosikkien lisäksi myös esimerkiksi platters-annoksia, eli monenlaista naposteltavaa sisältäviä herkkulautasia.
– Ne sopivat niin ison nälän selättäjiksi kuin jaettavaksi vaikkapa kaveriporukalla, tervetuloa tutustumaan, Rossi ja yrittäjä Kari Vepsäläinen kertovat.

 

p

Pancho Villa
Ajurinkatu 26, 70110 Kuopio
ma – to 10.30 – 20, pe 10.30 – 23,
la 12 – 23, su 13 – 20
puh. 0500 606 078
kuopio@panchovilla.fi
www.panchovilla.fi
Myös Facebookissa